У Харкові внесуть зміни в роботу метро через спалах коронавірусу

У Харкові внесуть зміни в роботу метро через спалах коронавірусу

Фото: УНІАН

Влада також планує звернутися до поліції з вимогою посилити контроль за дотриманням маскового режиму в громадському транспорті.

У метро Харкова збільшать кількість поїздів на лініях. Таким чином у міськраді хочуть скоротити час перебування пасажирів на платформах. Відповідне доручення генеральному директору КП "Харківський метрополітен" В'ячеславу Стаматіну дав перший заступник міського голови Ігор Терехов сьогодні, 12 жовтня, під час робочої наради.

Про це повідомляє офіційний сайт Харківської міської ради.

"Ви повинні розробити графік руху поїздів зі скороченим інтервалом, щоб люди не скупчувалися на платформах. Також ми надішлемо звернення до поліції, щоб вони жорстко контролювали вхід пасажирів у метрополітен, трамваї, тролейбуси і автобуси тільки в масках. У зв'язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус, ми посилюємо протиепідемічні заходи на території міста і будемо домагатися суворого дотримання маскового режиму і соціальної дистанції", - зазначив перший віцемер.

Водночас Ігор Терехов підкреслив, що зупиняти роботу метрополітену міська влада не буде.

Нагадаємо, у Харківській області за добу 11 жовтня зареєстровано 741 випадок коронавірусу. У результаті регіон знову очолив антирейтинг за кількістю хворих на COVID-19 в Україні. 

Коронавірусна пандемія: кількість хворих у світі перевищила 37,5 мільйона

Коронавірусна пандемія: кількість хворих у світі перевищила 37,5 мільйона

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація