У Львівській області подовжили карантин

У Львівській області подовжили карантин

Фото: УНІАН

Карантин триватиме до 1 червня.

У Львівській області вирішили не послаблювати карантин. Його подовжили до 1 червня. 

Відповідне рішення ухвали на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Кількість нових інфікованих коронавірусом зростає останні кілька днів. Показників інцидентності в регіоні наразі складають близько 14,5 замість 12, як встановлено постановою Кабінету міністрів.

"Показники захворюваності і смертності цього тижня побили усі рекорди на Львівщині. Від початку тижня померло 12 людей, ще понад 300 отримали позитивний результат на коронавірус", - розповів голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Слід зауважити, що у Львівській області станом на ранок 29 травня коронавірус лабораторними тестами підтвердили у 50 осіб. Серед інфікованих 34 - це львів’яни. До словами, днем раніше повідомлялося про 70 інфікованих.

Крім того, зростає кількість пацієнтів, які потребують стаціонарного лікування. Завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я для коронавірусу - 21%. Середня кількість тестувань протягом останніх семи днів - 86 на 100 тисяч населення. Відсоток інцидентності по Львові 21,6, а наповненість ліжко-місць у Львові 40%.

Як повідомлялося, в Україні 29 травня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 22 811 осіб. Від початку пандемії померли 679 людей. За останню добу зафіксували 429 нових випадків. Кількість одужалих сягнула вже 8934. 

За добу в Україні підтвердили 429 нових випадки коронавірусу

За добу в Україні підтвердили 429 нових випадки коронавірусу

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація