Китай виявив нові випадки місцевого зараження коронавірусом у Внутрішній Монголії

Китай виявив нові випадки місцевого зараження коронавірусом у Внутрішній Монголії

Фото: Associated Press

Коронавірусом у КНР заразилися ще понад два десятки людей.

У четвер, 26 листопада, материковий Китай повідомив, що зафіксував 21 новий випадок активної форми COVID-19. Також в країні зареєстрували ще 5 пацієнтів із безсимптомним перебігом захворювання.

Про це пише People's Daily, Chinа.

Більшість хворих привезла інфекцію з-за кордону, тоді як дев'ять "активних" пацієнтів захворіли у Внутрішній Монголії. Зазначається, що в КНР також зафіксували один безсимптомний випадок зараження всередині країни.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня КНР повідомив про спалах коронавірусу в шанхайському Міжнародному аеропорту Пудун.

Загалом у Китаї на лікуванні залишаються 306 пацієнтів із активною формою COVID-19, стан сімох із них оцінюють як критичний. 

Від початку спалаху в країні на SARS-CoV-2 захворіли 86 490 людей. 4 634 пацієнти померли, тоді як понад 81 тисяча вже одужала. 

Як повідомлялося, у Китаї майже мільйон людей зробили щеплення експериментальною вакциною від COVID-19 національної фармацевтичної групи Sinopharm, яка все ще перебуває на стадії клінічного випробування. За словами очільника Sinopharm, після щеплення не було зафіксовано жодного випадку серйозних побічних ефектів. 

Європейський карантин: чи послаблять обмеження перед Різдвом у Німеччині

Європейський карантин: чи послаблять обмеження перед Різдвом у Німеччині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація