На Закарпатті село закрили на карантин через 28 хворих на коронавірус

На Закарпатті село закрили на карантин через 28 хворих на коронавірус

Фото: УНІАН

Виїхати з села мешканці зможуть тільки за спецперепустками.

У селі Ворочево Перечинського району на Закарпатті 28 мешканців підхопили коронавірус. У селі встановили карантинну зону та зробили контролчьно-пропускні пункти на в'їзді та виїзді. Про це повідомляє Закарпатська ОДА на сторінці у соцмережі Facebook.

"У 28 мешканців села Ворочево Перечинського району підтверджено COVID-19, за даними Закарпатського обласного лабораторного центру. У зв’язку з цим у Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії із ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження, за яким у межах села Ворочево із 24 травня 2020 року встановлять карантинну зону та облаштують контрольно-пропускний пункт на в’їзді та виїзді", - йдеться у повідомленні.

Мешканцям села, які працюють у закладах охорони здоров’я, державних установах, організаціях, інших об’єктах критичної інфраструктури у селі, що є приміським для районного центру Перечин, видадуть спеціальні перепустки для переміщення через КПП.

Своєю чергою, поліції доручили забезпечити контроль за режимом самоізоляції та карантинними заходами на території Перечинської об’єднаної територіальної громади.

Нагадаємо, станом на 09:00 неділі, 24 травня, в Україні офіційно підтверджено 20986 випадків інфікування новим коронавірусом COVID-19. За останню добу - 406 нових випадків. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація