Лікар розповів про те, що слід зробити під час локдауну

Лікар розповів про те, що слід зробити під час локдауну

Фото: Associated Press

За словами Дуброва, основне, на чому варто сконцентруватися, це максимальне забезпечення ліжок киснем.

Адекватні керівники на будь-якому рівні — і центральної районної лікарні, і країни — мають аналізувати, що було зроблено не так, де є якісь прогалини, де можна зробити краще.

Про це заявив лікар і президент Асоціації анестезіологів Сергій Дубров в ефірі ток-шоу "Право на владу" 3 грудня.

"І за той період, якщо буде локдаун на два чи три тижні (експерти говорять, що слід запроваджувати локдаун протягом трьох тижнів), то за ці три тижні не просто сидіти й відпочивати, а наздоганяти те, що не було зроблено навесні, й те, що не зробили від весни до зими", — зазначив експерт.

А незакінченого, за словами лікаря, насправді, дуже багато.

"Основне, на чому слід сконцентруватися, це на максимальному забезпеченні ліжок киснем, проведенні аудиту помилок, що було зроблено так, що було зроблено не так. І подальша робота", — резюмував він.

За три тижні локдауну треба наздоганяти те, що не зробили з весни до зими - Дубров

За три тижні локдауну треба наздоганяти те, що не зробили з весни до зими - Дубров

Нагадаємо, що після підбиття підсумків карантину вихідного уряд вирішуватиме, які обмеження вводити наприкінці грудня і на початку січня.

Як повідомлялося, міністр культури Олександр Ткаченко пропонує запланувати двотижневий жорсткий карантин під час новорічних і різдвяних свят, а також відмовитись від масових заходів. Водночас уряд має допомогти всім, хто фінансово потерпає в умовах безробіття. 

Говорять про посилення обмежень на свята і в Офісі президента. Радник керівника ОП Тимофій Милованов каже, що різдвяні свята — гарна нагода посилити карантинні обмеження в Україні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація