Володимир Зеленський підхопив коронавірус

Володимир Зеленський підхопив коронавірус

Фото: Сайт президента України

Нині глава держави почувається добре.

Президент України Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на коронавірус. 

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці. 

"Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID19. І я теж це пройду. Все буде добре!" - написав Зеленський. 

В Офісі президента також розповіли подробиці про ситуацію з коронавірусом у глави держави:

"На жаль, у президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірусну інфекцію COVID-19. Глава держави почувається добре і продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції. В нього завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку.

Керівник Офісу Президента, його заступники та працівники Офісу здають ПЛР-тести на постійній основі. Юлія Ковалів (заступниця голови ОП Андрія Єрмака - ред.), на щастя, вже отримала негативний тест і береться до роботи у звичайному режимі з дотриманням карантинних обмежень. Ми повідомлятимемо про стан президента та працівників Офісу", - йдеться на його сайті. 

Нагадаємо, у сім'ї Зеленських на коронавірус вже перехворіла перша леді Олена Зеленська разом з сином, 7-річним Кирилом. Про позитивний результат тесту на коронавірус перша леді дізналася 12 червня, згодом її госпіталізували і поставили діагноз позагоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація