У ЗСУ від коронавірусу померла ще одна людина

У ЗСУ від коронавірусу померла ще одна людина

Фото: Міноборони України

Станом на 27 травня у лавах Збройних сил зафіксовано третій летальний випадок.

У Збройних силах України зареєстрували третю смерть від коронавірусу.

Про це повідомили у Командуванні Медичних сил ЗСУ.

"У Збройних силах України зафіксовано третій летальний випадок від коронавірусу. У зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, 25 травня помер працівник Збройних Сил України (Львівська область)", - йдеться у повідомленні.

Як уточнили військові медики, працівник хворів від 11 травня, лікувався вдома, а за тиждень, 18 травня, через погіршення стану здоров’я звернувся до міської лікарні Кам’яно-Бузького району Львівської області.

"Того ж дня йому було виконано експрес-тест для виявлення ознак наявності COVID-19. Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня з відсутністю динаміки до покращення стану здоров’я він був скерований до Львівської туберкульозної лікарні, де було проведено лабораторне дослідження методом ПЛР-тестування, за результатами якого у працівника ЗС України підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 посмертно", - додали у командуванні.

За даними Медичних сил, станом на 7-му годину ранку 27 травня в ЗСУ коронавірус виявлено в 57 осіб.

"За минулу добу зареєстровано чотири нових (один із них летальний) випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Наразі у Збройних Силах України обліковано – 162 особи, хворіє – 57 осіб, одужало – 102 особи, летальних – 3 випадки. На ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 287 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби, – 35 осіб", - зазначили у командуванні.

Також повідомляється, що з трьох осіб, в яких було підтверджено коронавірус за минулу добу, один перебуває у військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, один - в Національному військово-медичному клінічному центрі "ГВКГ".

"Ще один військовослужбовець перебуває на амбулаторному лікуванні в Київській області. На 27 травня запланована госпіталізація до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ". Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання", - резюмували у ЗСУ.

Нагадаємо, станом на ранок 27 травня в Україні кількість інфікованих коронавірусом зросла до 21 905 осіб.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація