Пандемія коронавірусу: Гонконг посилює карантин

Пандемія коронавірусу: Гонконг посилює карантин

Фото: Associated Press

За два тижні зафіксували понад тисячі випадків.

Гонконг посилює карантинні обмеження через спалах коронавірусу: за два тижні COVID-19 виявили у понад тисячі осіб.

Про це повідомляє Associated Press.

Зазначається, що у Гонконзі набирає чинності заборона їсти в ресторанах. Раніше у місті існувало обмеження на роботу закладів громадського харчування: кафе і ресторанам дозволялося працювати до 18. Тепер вони працюватимуть лише на виніс. 

Крім того, у всіх громадських місцях тепер потрібно обов'язково носити маску. Раніше це поширювалося лише на перебування в громадському транспорті. 

Також було посилено заборону на громадські зібрання більш ніж чотирьох осіб, а збори обмежилися двома людьми. Крім того, припинять роботу басейни та спортивні зали, а салони краси та ігрові зали залишаться закритими. Обмеження посилять щонайменше на один тиждень. Вони увійдуть в дію від середи.

До слова, від початку пандемії в Гонконзі виявили 2 634 випадків хвороби. Крім того, 20 інфікованих померли. Утім,1 164 випадків були зафіксовані протягом останніх двох тижнів. Зазначається, що більшість з них не є привізними.

Як повідомлялося, гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейесус заявив, що пандемія COVID-19 набирає обертів у світі. З цієї причини він скликає надзвичайну комісію цього тижня. 

Коронавірус у Європі: відразу у кількох країнах зафіксували зростання захворюваності

Коронавірус у Європі: відразу у кількох країнах зафіксували зростання захворюваності

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація