Зараженого коронавірусом Джуліані госпіталізували - ЗМІ

Зараженого коронавірусом Джуліані госпіталізували - ЗМІ

Фото: Associated Press

76-річний Джуліані очолює команду юристів Трампа, яка ініціювала позови щодо фальсифікації президентських виборів.

Особистий адвокат чинного президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані отримав позитивний результат тесту на COVID-19.

Про це американський очільник повідомив на своїй сторінці у Twitter.

У дописі Трамп назвав Джуліані "найвеличнішим мером в історії Нью-Йорка", а також наголосив на його роботі над нібито "викриттям найбільш корумпованих в історії США виборів". "Одужуй швидше, Руді, ми будемо продовжувати", - написав президент.

Нагадаємо, що 76-річний Джуліані очолює команду юристів Трампа, яка ініціювала позови щодо фальсифікації президентських виборів від 3 листопада.

За даними New York Times, адвокат Трампа перебуває на лікуванні у медичному центрі Джорджтаунського університету у Вашингтоні.

Тим часом у The Guardian зазначають, що попри те, що Джуліані перебуває у групі ризику у зв'язку із віком, він часто подорожував після виборів, а також виступав перед публікою без захисної маски. Окрім того, за декілька годин до публікації допису Трампа, його адвокат дав інтерв'ю журналістам Fox News.

Загалом від вересня новий коронавірус "підхопили" щонайменше чотири десятки людей з оточення Трампа, зокрема перша леді Меланія, її син Баррон, Дональд Трамп-молодший, старші помічники та республіканські політики.

2 жовтня на COVID-19 захворів Дональд Трамп. Згодом американського президента госпіталізували. Втім, вже 6 жовтня він покинув Національний військово-медичний центр імені Волтера Ріда, де лікувався від коронавірусу, і повернувся до Білого дому. Його антикоронавірусна терапія обійшлася у понад сто тисяч доларів.

Лікування президента: стала відома ціна терапії для Трампа проти коронавірусу

Лікування президента: стала відома ціна терапії для Трампа проти коронавірусу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація