"Я дуже пригнічена": хвора на COVID-19 Камалія повідомила про погіршення стану чоловіка

"Я дуже пригнічена": хвора на COVID-19 Камалія повідомила про погіршення стану чоловіка

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

У Мохаммада Захура — до 40% ураження легенів.

Відома українська співачка Камалія, яка разом із сім’єю та персоналом захворіла на COVID-19, розповіла юзерам про самопочуття рідних.

Так, зірка провела прямий ефір у Facebook, де поділилася, що родина хворіє на коронавірус вже 18 днів. Зірка дуже пригнічена, оскільки її 65-річному чоловіку, пакистанському мільярдерові Мохаммаду Захуру стало гірше. Якщо 21 вересня ураження легенів становило 25%, то наразі – 40%. Також у коханого зірки підвищилася температура до 38,8 градуса.

КТ показало до 40% ураження легенів! Змінили антибіотики. Госпіталізацію йому пропонували, але він така людина, яка не любить лікуватися. Якщо не стане ліпше до п'ятниці, то госпіталізація неминуча!

розповіла артистка

Идёт 18 -ый день нашей болезни на Ковид 19!( Даже не знаю, что вам сказать! Я очень подавлена! Захуру сегодня стало хуже, ездили в Александровскую, КТ показало до 40% поражения лёгких! Сменили антибиотики. Если не станет лучше до пятницы, то госпитализация неизбежна!( Мой управляющий со вчерашнего дня в реанимации, в тяжёлом состоянии под СИПАП маской. А няни уже вылечились. Завтра выписывают из больницы.

Опубліковано Kamaliya Zahoor Середа, 23 вересня 2020 р.

Крім того, виконавиця додала, що дві няні її двійнят вже одужали та мають виписуватися з лікарні. Втім, керівника маєтку подружжя перевели в реанімацію.

Лікарі роблять все можливе, але його імунна система дала збій. Імунітет відмовляється боротися з цим вірусом. Йому складно дихати, тому він дихає лише в масці.

поділилася співачка

Нагадаємо, український шоумен Володимир Остапчук та його наречена, нотаріусиня Христина Горняк побороли коронавірус. Закохані отримали негативні результати тестів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація