Вперше у світі добовий приріст нових випадків зараження коронавірусом перевищив 400 тисяч

Вперше у світі добовий приріст нових випадків зараження коронавірусом перевищив 400 тисяч

Фото: Associated Press

Тим часом США повідомляють про найвищий показник захворюваності від липня.

Вперше у світі добовий приріст нових випадків зараження COVID-19 перевищив 400 тисяч. Тим часом у Європі низка країн повертається до жорстких карантинних обмежень, а США повідомляють про антирекорд.

Про це пише DailyMail.

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніо Гутерріш заявив у суботу, що "розділений світ" не зміг впоратися із завданням боротьби з пандемією, а тому країнам потрібні узгоджені дії, щоби мільйони людей не страждали від злиднів та голоду. 

"Пандемія COVID-19 є головним глобальним викликом для всього міжнародного співтовариства, для багатосторонності та для мене, як генерального секретаря ООН", - сказав Гутерріш португальському інформаційному агентству Lusa. 

Тим часом у США, як повідомляє The Guardian, вперше від липня добова кількість нових хворих на COVID-19 перевищила 68 тисяч. 

Про прискорення пандемії звітують й в окремих штатах, особливо на півночі Середнього Заходу. Зазначимо, що впродовж тижня у США повідомляли, в середньому, про 55 тисяч випадків коронавірусу, що на 60% більше, ніж у середині вересня.

Тим часом у Європі країни повертають суворі карантинні обмеження через стрімке зростання нових випадків коронавірусу. Але суворого локдауну, такого, як був навесні, все ще сподіваються уникнути. Загальна кількість інфікованих COVID-19 у світі сягає вже майже 40 мільйонів. Водночас, у ВООЗ попереджають, що друга хвиля пандемії лише розпочинається. 

Країни Європи посилюють карантин через стрімке зростання випадків COVID-19

Країни Європи посилюють карантин через стрімке зростання випадків COVID-19

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація