"Вигадана" хвороба і "пастка": нардеп від "Слуги народу" зробив скандальну заяву щодо коронавірусу і вакцинації

"Вигадана" хвороба і "пастка": нардеп від "Слуги народу" зробив скандальну заяву щодо коронавірусу і вакцинації

Фото: УНІАН

Камельчук сказав, що не вірить в ефективність вакцин від коронавірусу, бо вважає хворобу "вигаданою".

Народний депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук заявив, не довіряє жодній у світі вакцині від коронавірусу, оскільки, на його переконання, COVID-19 нібито "вигадана" хвороба.

Таку заяву нардеп зробив в ефірі телеканалу "НАШ".

На його думку, висновки експертів про ефективність вакцин, можуть бути перебільшеними. І, як він стверджує, ефективність препаратів від коронавірусу, на його думку, повинні визначатися не міжнародними організаціями, а "часом".

Також нардеп заявив, що витрати на закупівлю вакцин - буцімто "пастка".

"Ми на маємо висновків, яким можемо довіряти. Висновки щодо вакцин, які заслуговують на довіру, визначаються не одним днем і не міжнародними організаціями, а часом і наслідками чи побічними ефектами: вони є чи немає. Ми зараз чуємо про ефективність вакцин в 70%, хтось каже про 50%, дехто вважає нормальним 30%... Для мене це ненормально звучить навіть. Питання: якщо у неї така ефективність, то що ж вона лікує, чи лікує взагалі і чи не шкодить? Абсолютно серйозно заявляю, що я не довіряю жодній вакцині у світі, особливо проти вигаданої хвороби COVID-19", - сказав Юрій Камельчук.

Згодом після розголосу в Мережі Юрій Камельчук прокоментував Telegram-каналу PavlovskyNews свої слова, ще й звинувативши результати тестів на коронавірус у неправдивості.

"Це як вітер на вулиці тестувати на предмет мікробів. Їх там мільйони, але це не означає, що людина від них хворіє", - сказав він.

Також він висловив упевненість, що коронавірус нібито вже лікували в Африці ще в 2015 році. Крім того, на його думку, про хворобу буцімто знали ще в 1960 роках, а тому, він переконаний, "вакцини давно готові, але вони зараз, зі слів Камельчука, між експериментом і пустушкою". 

"Зараз додержанням їм тільки ціну набивають. Безкоштовний сир тільки в мишоловці. Це про те, що нам збираються надати" , - висловився Камельчук.

Скандальні слова нардепа прокоментував його колега зі "Слуги народу" Олег Петриченко, назвавши висловлювання Камельчука шизофренією.

"Шизофренія - це коли депутат від президентської партії називає Covid-19 "фейком" після того, як він проголосував за всі "антикоронавірусні" закони, а лідер його політичної сили проголосив себе "майстром спорту з боротьби з коронавірусом", - написав нардеп Олег Петриченко.

Раніше інша скандальна нардепка від "Слуги народу" Галина Третьякова заявила, що фізичні особи підприємці, які не сплатили 8 тисяч гривень податків на рік до держбюджету, не можуть претендувати на компенсацію від держави. Вона вважає, що це буде справедливо.

Наголосимо, що раніше в інтерв'ю ТСН.ua головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко сказав, що в Україні коронавірус може піти на спад після вакцинації населення. Також ми розпитали Віктора Ляшка, як не підхопити коронавірус під час гулянь, чому уряд впровадив лоукдаун на наступний день після Різдва, на які результати очікують завдяки обмеженням.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація