Віцепрем'єр-міністр Резніков спростував чутки про своє зараження коронавірусом

Віцепрем'єр-міністр Резніков спростував чутки про своє зараження коронавірусом

Фото: Гордон

За його словами, він здає ПЛР-тест на коронавірус кожне відрядження.

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков спростував чутки про своє зараження коронавірусом COVID-19, які у суботу, 13 червня, розповсюдили деякі ЗМІ.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Як розповів урядовець, після кожного закордонного відрядження члени делегацій проходять ПЛР-тест на коронавірус. Його проби після відряджень до Мінська та Берліна були негативними. Результатів учорашньої паризької поїздки ще немає, адже аналізи здавали сьогодні вдень.

"Кожне відрядження ми здаємо тест. Після. І Берлін, і Мінськ, і Париж здав. Я чекаю офіційного підтвердження. За наслідками Берліна відповідь негативна. За іншими поїздками ще не має результатів. Це планова здача тесту, а результати будуть десь, може завтра", - сказав Резніков.

Зеленський переходить на особливий режим роботи через захворювання дружини

Зеленський переходить на особливий режим роботи через захворювання дружини

Нагадаємо:

  • 12 червня стало відомо, що дружина президента Олена Зеленська захворіла на COVID-19.
  • Згодом перша леді розповіла, що почувається задовільно і перебуває на амбулаторному лікуванні. Де заразилася, Зеленська не знає, оскільки переконує, що дотримувалася всіх правил безпеки, а тому виявлення COVID-19 стало для неї несподіванкою.
  • Президент України Володимир Зеленський обмежив зустрічі і перебуває на частковому карантині після позитивного тесту на коронавірус у його дружини.
  • Прессекретарка Зеленського Юлія Мендель повідомила, що Офіс президента України повідомить про всі випадки захворювання коронавірусом COVID-19 серед його співробітників, якщо такі будуть.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація