Ведмеді, олені та морські хвилі: під час карантину юзери влаштували фотофлешмоб краєвидів із вікна

Ведмеді, олені та морські хвилі: під час карантину юзери влаштували фотофлешмоб краєвидів із вікна

Фото: Група Facebook/What do you see from your window

Попри ослаблення карантину, багато людей продовжують залишатися вдома на самоізоляції.

У світі вже третій місяць поспіль тривають карантинні обмеження через пандемію коронавірусу. Тривале перебування у чотирьох стінах породжує різні флешмоби - як то фотографування себе з подушкою замість сукні або ж передаванням один одному санітайзери, - у яких беруть участь мільйони людей у всьому світі, публікуючи світлини і відео у соцмережах. Попри те, що уряди деяких країн почали пом'якшувати режим таких обмежень, багато людей продовжують сидіти вдома на самоізоляції.

Так у Мережі користувачі активно діляться фото, що вони бачать зі свого вікна (What do you see from your window). ТСН.ua зібрав найцікавіші світлини з різних куточків світу: США, Канада, Італія, Греція, Боснія та Герцеговина, Швеція та інші.

Зазначимо, що хтось з користувачів п'є ранкову каву під шум морських хвиль у Коста-Риці або Греції, хтось насолоджується видом відомого італійського озера Комо, а до когось в гості може завітати олень, як це трапилося з юзером Лорі Свейном в американському штаті Мічіган. Комусь повезло менше - і до них завітали ведмеді. Останній випадок зафіксувала з вікна своєї матері Ліза Чемеріка з Канади. 

Нагадаємо, раніше американський журналіст Лейн Ґріндл запропонував юзерам прикрасити свої будинки гірляндами, щоб зробити перебування на карантині радіснішим.

Послаблення карантину: які європейські країни уже дозволили подорожі

Послаблення карантину: які європейські країни уже дозволили подорожі

Повʼязані теми:

Наступна публікація