Вечірки, переповнені бари та нічні клуби: у МОЗ назвали причину антирекордів коронавірусу в Україні

Вечірки, переповнені бари та нічні клуби: у МОЗ назвали причину антирекордів коронавірусу в Україні

Фото: УНІАН

Міністерство записало нове відео для українців про епідемію COVID-19 та необхідність дотримання карантину.

Україна останнім часом б’є антирекорди з кількості нових випадків захворювання на коронавірус, причиною чому є масове порушення карантину.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я України.

"Вечірки, переповнені бари та нічні клуби стають звичним явищем. На жаль, веселощі без дотримання дистанції та маскового режиму сприяють активному поширенню коронавірусу", - йдеться у повідомленні.

Також у МОЗ записали нове відеозвернення із закликом до українців дотримуватися основних правил карантину та утримуватися від масових заходів, а також тримати соціальну дистанцію та носити маски.

Україна б’є антирекорди по кількості нових випадків захворювання на COVID-19

Україна останнім часом б’є антирекорди по кількості нових випадків захворювання на COVID-19 Вечірки, переповнені бари та нічні клуби стають звичним явищем. Нажаль, веселощі без дотримання дистанції та маскового режиму сприяють активному поширенню коронавірусу. ‼️ Щоб відпочинок не призвів до переповнених лікарень хворими на COVID-19, дотримуйтесь основних правил та утримайтесь від масових заходів, тримайте соціальну дистанцію та носіть маски. Бережіть себе та будьте здорові!

Опубликовано Міністерство охорони здоров'я України Воскресенье, 14 июня 2020 г.

Нагадаємо, станом на 14 червня загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в Україні зросла до 31 154. За останню добу зареєстровано 648 нових випадків COVID-19

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація