В Україні зросла кількість заражених коронавірусом прикордонників

В Україні зросла кількість заражених коронавірусом прикордонників

Фото: Associated Press

Інфекцію підхопили ще троє прикордонників.

Станом на четвер, 9 липня, у Державній прикордонній службі України кількість заражених новим типом коронавірусу COVID-19 перевищує сотню.

Про це повідомили на сайті ДПСУ.

Зазначається, що минулої доби інфекцію підхопили ще троє прикордонників. Окрім того, надійшли результати тестів працівниці відомства з Львівщини минулого тижня померла в лікарні. "У 65-річної жінки були супутні хвороби, а ПЛР-тестування підтвердило коронавірус", - йдеться у повідомленні.

Від початку спалаху SARS-CoV-2 в Україні на нову недугу захворіли 117 військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби. З них двоє інфікованих померли від ускладнень захворювання, тоді як ще 81 - вилікувався. 34 пацієнти продовжують лікування. "13 стаціонарно та 21 амбулаторно", - додали у ДПСУ.

Зазначається, що під контролем медиків наразі перебувають понад 120 прикордонників, які контактували з хворими.

"Військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби України, які мали контакт з особами, хворими на COVID-19, а також тих, хто під час виконання службових обов’язків змушений контактувати зі значною кількістю людей, тестують на наявність антитіл до коронавірусу SARS-CoV-2", - наголосили у повідомленні. 

Нагадаємо, що в Україні зафіксовано 51 224 випадки зараження коронавірусом. 1 327 пацієнтів померли від ускладнень нової недуги.

В Україні зафіксовано 810 нових випадків захворювання на коронавірус

В Україні зафіксовано 810 нових випадків захворювання на коронавірус

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація