В супермаркеті Ужгорода виявили імовірний спалах коронавірусу: прокуратура взялася за перевірку

В супермаркеті Ужгорода виявили імовірний спалах коронавірусу: прокуратура взялася за перевірку

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Місцевий журналіст стверджує, що в супермаркеті нібито приховують цю інформацію.

В Ужгороді в одному із супермаркетів на новий коронавірус начебто захворіли шестеро працівників, а крамниця надалі продовжує роботу. Цю інформацію, яку поширили місцеві ЗМІ, наразі перевіряють правоохоронці.

Про це повідомила пресслужба прокуратури.

Як зазначається, правоохоронці перевірять, чи дотримано в магазині вимог, щоб не допустити поширення інфекційних хвороб серед персоналу та відвідувачів.

"В Ужгороді прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за повідомленням місцевих ЗМІ про різкий спалах інфекції COVID-19 у одному із торговельних закладів обласного центру. Зокрема, у повідомленні преси йдеться про те, що попри захворювання шести працівників даного закладу, супермаркет й надалі продовжує працювати", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 КК України, а саме "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам і масовим отруєнням".

Водночас, місцевий журналіст у соцмережі повідомив, що про спалах COVID-19 йому нібито повідомили самі співробітники супермаркету.

"Захворіли одразу 6 працівників. Примітно, що перший випадок зафіксували понад тиждень тому, але розголосу про спалах коронавірусу в маркеті уникали. Мені написали одразу кілька працівників супермаркету і розповіли про спалах коронавірусу серед колег. Інформацію мені анонімно підтвердили в обласному лабораторному центрі та лікарі", - написав у Telegram журналіст Віталій Глагола.

Нагадаємо, у Сумській області виявили спалах нового коронавірусу в одному з супермаркетів, де занедужали працівники крамниці. Першою захворіла продавчиня магазину, яка хворою контактувала майже з восьма десятками людей. Станом на 19 травня там вже 15 хворих осіб. Більшість із них не має симптомів коронавірусу і лікується дома.

У Сумах через короравірус на карантині опинилась ціла рота патрульних

У Сумах через короравірус на карантині опинилась ціла рота патрульних

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація