В Офісі президента та УДО зафіксували спалах коронавірусу - ЗМІ

В Офісі президента та УДО зафіксували спалах коронавірусу - ЗМІ

Фото: УНІАН

Українська делегація здала тест на коронавірус після повернення з Парижу.

В Офісі президента та Управлінні державної охорони зафіксовано спалах коронавірусу, пишуть 13 червня, посилаючись на неназвані джерела, видання "НВ" та "Страна".

Зазначається, що нібито міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков захворів на коронавірус. Разом з ним діагноз нібито підтвердили у радника президента Володимира Зеленського Руслана Демченка.

Вчора вони були на перемовинах з радником президента Франції в Парижі, де зустрічалися з зовнішньополітичним радником лідера Франції Еммануелем Бонном.

Також до складу делегації ввійшли: міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу Глави держави Ігор Жовква.

Тим часом сам Олексій Резніков в коментарі KV зазначив, що зробив результат на коронавірус та чекає на результати.

"Вчора після повернення з Парижа наша делегація в повному складі добровільно здала тести на коронавірус. Чекаємо на результати", - сказав Рєзніков та додав, що почувається нормально, а тест здає після кожної поїздки.

В ОП поки інформацію не підтверджують та не спростовують.

Нагадаємо:

  • 12 червня стало відомо, що дружина президента Олена Зеленська захворіла на COVID-19.
  • Згодом перша леді розповіла, що почувається задовільно і перебуває на амбулаторному лікуванні. Де заразилася, Зеленська не знає, оскільки переконує, що дотримувалася всіх правил безпеки, а тому виявлення COVID-19 стало для неї несподіванкою. 

У Олени Зеленської виявили коронавірус

У Олени Зеленської виявили коронавірус

Повʼязані теми:

Наступна публікація