В Одеській області зафіксували спалах коронавірусу на виробництві крабових паличок

В Одеській області зафіксували спалах коронавірусу на виробництві крабових паличок

Фото: Фотограф Максим Козменко

Також збільшилася кількість підтверджених випадків COVID-19 у Балтському психоневрологічному диспансері.

В Одеській області зафіксували спалах коронавірусу на підприємстві з виробництва крабових паличок і в психоневрологічному диспансері.

Про це повідомив головний санітарний лікар Одеської області Віталій Гончаров під час брифінгу 26 червня.

"Протягом останніх чотирьох тижнів спостерігається тенденція до зростання захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19. За останній тиждень, у порівнянні з попереднім, захворюваність за лабораторно підтвердженими випадками зросла у 2,3 разу. Зростання захворюваності відбулося переважно за рахунок Болградського, Ізмаїльського, Ананьївського районів. У Балтському районі рівень захворюваності зріс на 41%", - розповів він.

За словами Гончарова, протягом останніх двох днів у психоневрологічному диспансері, що у місті Балта, було виявлено 62 випадки захворювання серед співробітників і підопічних.

Як з’ясувалося, джерело зараження в диспансері - співробітник, який контактував із хворим членом сім`ї, де не дотримувалися самоізоляції. Першою в цій сім`ї захворіла жінка, яка вела підприємницьку діяльність в місті Подольськ, де раніше був жорсткий карантин.

До того ж у Чорноморську стався спалах коронавірусу на підприємстві "Аквафрост", яке виготовляє крабові палички. Наразі COVID-19 виявлено в 11 працівників. Від 24 червня підприємство припинило роботу за рішенням місцевої комісії з ТЕБ та НС.

Нагадаємо, в Україні на ранок 26 червня зафіксували новий антирекорд - 1109 нових випадків коронавірусу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація