В Одесі через коронавірус школи переводять на онлайн-навчання

В Одесі через коронавірус школи переводять на онлайн-навчання

Фото: Associated Press

11 днів школи будуть працювати дистанційно.

В Одесі учнів 5-11 класів переведуть на онлайн-навчання. Це пов'язано зі зростанням кількості інфікованих коронавірусом серед вчителів.

Про це повідомляє пресслужба мерії.

"У зв'язку зі зростанням захворюваності серед вчителів і необхідністю перервати контакти між дітьми, сьогодні, 30 листопада, на засіданні оперативного штабу розглянули питання про перехід 5-11 класів на дистанційне навчання від 1 до 11 грудня 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Станом на 30 листопада в школах Одеси на карантин переведені 223 класи. Це на 70 класів більше, ніж минулого тижня. Як додали у міськраді, значне збільшення відбулося 26 і 27 листопада.

"Унаслідок різних захворювань наразі хворіють понад 400 педагогів міста, з них 191 - з підтвердженим діагнозом COVID-19. Більшість хворих - викладачі 5-11-х класів, які контактують з великою кількістю учнів різних класів", - пояснили у пресслужбі.

За словами директорки департаменту освіти Олени Буйневич, початкова школа поки працюватиме не у дистанційному форматі.

Нагадаємо, в одній з київських шкіл хлопчик захворів на COVID-19. Весь клас відправили на самоізоляцію. Але батько одного з учнів категорично відмовився відправляти його на самоізоляцію. 

17-річна школярка з Кропивницького померла від ускладнень COVID-19

17-річна школярка з Кропивницького померла від ускладнень COVID-19

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація