В країнах Європи фіксують "коронавірусні" рекорди: як реагує влада

В країнах Європи фіксують "коронавірусні" рекорди: як реагує влада

Фото: Associated Press

За океаном теж узялися за повернення карантинних обмежень.

Вперше від початку пандемії COVID-19 за добу зафіксовані рекорди в: Італії - понад 40 тисяч заражень, а в Польщі – від ускладнень коронавірусної хвороби померли понад пів тисячі людей. Тим часом два американські штати повертають карантинні обмеження.

Про це йдеться 14 листопада в сюжеті ТСН.19:30.

Так, погіршення ситуації з коронавірусом в Італії змусили перейти до "червоної зони" з найсуворішим карантином одразу два регіони - Кампанія і Тоскана.

У Польщі неухильно ростуть і цифри інфікувань. З огляду на це, ще тиждень тому влада суттєво посилила карантин. Однак поки що повністю закривати економіку уряд не має наміру.

А от влада Франції уже готується тримати карантинні обмеження аж до самого літа наступного року або до винайдення ефективної вакцини. А до того на французів чекатимуть лише невеликі послаблення в разі спаду захворювань.

Два італійські регіони у "червоній" зоні – кількість заражень за добу перевищила 40 тисяч

Два італійські регіони у "червоній" зоні – кількість заражень за добу перевищила 40 тисяч

За океаном теж узялися за повернення карантинних обмежень. В американських штатах Орегон та Нью-Мексико влада наказала зачинитися більшості підприємств, що не надають послуги не першочергової потреби. Людей же закликали обмежити соціальну взаємодію.

Нагадаємо, що в Україні 14 листопада зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 525 176. Кількість випадків COVID-19 за останню добу зросла на понад 12 тисяч. Від початку пандемії померло 9 508 людей.

Від опівночі 14 листопада до 30 листопада діятимуть загальнодержавний карантин та карантин "вихідного дня".

Повʼязані теми:

Наступна публікація