В Івано-Франківську від ускладнень коронавірусу померла 46-річна поліцейська

В Івано-Франківську від ускладнень коронавірусу померла 46-річна поліцейська

В Івано-Франківську від ускладнень коронавірусу померла 46-річна поліцейська

Фото: із соцмереж

Жінка боролася з вірусом протягом трьох тижнів.

В Івано-Франківську у суботу, 14 листопада, від ускладнень COVID-19 померла підполковниця поліції Зоряна Горчак. Жінці було 46 років, вона боролася  з коронавірусною інфекцією впродовж трьох тижнів.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції. 

"Сьогодні перестало битися серце підполковниці поліції Зоряни Горчак - старшої інспекторки з особливих доручень відділу режиму та технічного захисту інформації поліції в Івано- Франківській області.

Їй було лише 46 років, без мами залишилися 12-річний і 26-річний сини, а без дружини – чоловік. Зоряна мала багато планів і завжди вміла підтримати колег добрим словом та влучною порадою. Мудра, досвідчена й усміхнена – саме такою ми її запам’ятаємо.

Поліцейська боролася з коронавірусною інфекцією впродовж трьох тижнів та, на жаль, від ускладнень її серце зупинилося в реанімаційному відділенні медзакладу", - йдеться в повідомленні. 

Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашої колеги Зоряни Горчак Сьогодні перестало битися...

Опубліковано Національна поліція України Субота, 14 листопада 2020 р.

Нагадаємо:

  • У Києві 20 жовтня від коронавірусу померла 21-річна Інна Волкова. Через COVID-19 і його наслідки організм дівчини не витримав. Коронавірус спровокував у неї пневмонію і рідкісне захворювання – синдром Гієна-Барре, повідомляють колеги. Імунна система людини за цього синдрому вражає власні периферійні нерви й призводить до паралічу. 
  • До лікарні у дівчини не було симптомів коронавірусу, вона не скаржилася на самопочуття, хронічних захворювань не мала. Про синдром теж ніхто не знав — він став несподіванкою і для друзів, і для родини. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація