В Італії зафіксували найвищий за чотири місяці добовий приріст нових випадків зараження коронавірусом

В Італії зафіксували найвищий за чотири місяці добовий приріст нових випадків зараження коронавірусом

Фото: Associated Press

Найбільше нових випадків зараження, а саме 373, зареєстрували у регіоні Венето.

У п'ятницю, 4 вересня, в Італії позитивний результат тесту на COVID-19 отримали 1 733 людини. Це найвищий добовий показник в країні від 2 травня.

Про це повідомляє The Guardian

Найбільше нових випадків зараження, а саме 373, зареєстрували у регіоні Венето. Це пояснюють спалахом інфекції на м'ясокомбінаті у місті Тревізо, а також із людьми, які повернулися із регіонів високого ризику.

Ще 171 пацієнта із COVID-19 зафіксували у регіоні Лаціо, 106 із них - у Римі. Зазначається, що найбільше інфікованих нещодавно повернулося з Сардинії, де спостерігають за кількома пов'язаними з коронавірусом кластерами.

Впродовж доби в країні провели понад 113 тисяч тестів на SARS-CoV-2. Також протягом останніх тижнів зростає кількість госпіталізацій. Нині у медзакладах лікуються 1 607 людей, а 121 хворий перебуває в реанімації.

В країні також підтвердили ще 13 летальних випадків, пов'язаних із коронавірусом.

Нагадаємо, що колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, у якого раніше був позитивний тест на коронавірус, шпиталізували в Мілані. У політика діагностували двосторонню пневмонію. Засновника партії "Вперед, Італіє" поклали до клініки Сан-Рафаель у Мілані для обстеження.

Як повідомлялося, фахівці охорони здоров'я висловлюють стурбованість через кластер, зафіксований на острові Сардинія у нічному клубі Billionaire, що належить екскерівникові команд Формули-1 Флавіо Бріаторе. У бізнесмена вже підтвердили COVID-19.

За добу в Україні підтвердили 2 тисячі 723 нових випадків захворювання на коронавірус

За добу в Україні підтвердили 2 тисячі 723 нових випадків захворювання на коронавірус

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація