Уряд екстрено збирається на засідання через складну ситуацію з коронавірусом

Уряд екстрено збирається на засідання через складну ситуацію з коронавірусом

Фото: УНІАН

Стрімке погіршення в Україні епідситуації з коронавірусом вимагає скоординованих дій влади, заявив прем'єр.

Кабінет міністрів від завтра, 8 серпня, переходить на надзвичайний режим роботи через погіршення ситуації з коронавірусом. На завтра заплановано провести позачергове засідання уряду.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, заявивши, що стрімке погіршення епідемічної ситуації в Україні вимагає скоординованих дій влади на всіх рівнях, інформує Урядовий портал.

"Сьогодні в Україні встановлено черговий антирекорд за кількістю нових захворілих на COVID-19 - 1453 особи. Найбільше нових випадків - у Києві, Одеській, Львівській та Харківській областях. Тому із завтрашнього дня уряд переходить на надзвичайний режим роботи: кілька разів на тиждень будуть проводитись засідання комісії ТЕБ та НС для посилення контролю над епідемічною ситуацією в країні", - заявив Прем’єр-міністр.

Окрім того, завтра, 8 серпня планується провести позачергове засідання Кабінету міністрів, на якому планують розглянути питання погіршення ситуації з епідемією в різних регіонах країни. Зокрема, питання щодо епідемічної ситуації в тимчасово окупованому Криму, де може відбуватися заниження реальних показників захворюваності на COVID-19.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом в Україні упродовж доби збільшилася на рекордних 1 453 нових випадків. Станом на 20:00 7 серпня відомо про 78 261 хворого у країні. Кількість летальних випадків сягнула 1 852 людини. Кількість одужалих уже 43 055. 

Коронавірус у "Київхлібі": інфікувалися 37 працівників великої столичної пекарні

Коронавірус у "Київхлібі": інфікувалися 37 працівників великої столичної пекарні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація