Урочистості без масок та дистанції: у Львівській області оштрафують мера за порушення карантину

Урочистості без масок та дистанції: у Львівській області оштрафують мера за порушення карантину

Порушення помітили на фото, які чиновники виставили у соцмережах.

Поліція склала протокол на міського голову міста Самбір на Львівщині, а також на керівника відділу освіти міськради за порушення карантину.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Правоохоронці побачили у соцмережах фото заходу чиновників - на ньому посадовці без масок у закритому приміщені, соціальної дистанції не дотримуються.

Тепер чиновникам загрожує штраф від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - тобто до 170 тис. грн.

Відділ освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради відтепер розташовується за новою адресою. Рішення про його...

Опубліковано Самбірська міська рада Вівторок, 14 липня 2020 р.

Як передає Варта1, міський голова Самбора Юрій Гамар з поліцією спілкувався, але каже, що не отримував жодних протоколів і нічого не підписував для отримання штрафу.

Нагадаємо, на початку червня Володимир Зеленський з цілою делегацією покавував не на літній терасі, а всередині кафе і без маски.  Чи стягувати з президента штраф за каву в Хмельницькому вирішуватиме Верховний суд України. Хмельницький суддя почав розглядати цю справу, але, з огляду на недоторканність глави держави, зажадав тлумачень від вищої інстанції.

22 червня Президент Володимир Зеленський пообіцяв сплатити суму, рівнозначну сумі штрафу за порушення карантину, безвідносно до рішення, яке ухвалить суд.

Повʼязані теми:

Наступна публікація