У Львові вигадали несподіваний спосіб обійти карантин вихідного дня

У Львові вигадали несподіваний спосіб обійти карантин вихідного дня

Фото: Associated Press

Суботу та неділю оголосили робочими днями.

Міська влада Львова ухвалила рішення оголосити робочими днями до 30 листопада суботу та неділю для закладів громадського харчування, ТРЦ, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків. Таким чином влада збирається обійти карантин вихідного дня.

Про ухвалене рішення 13 листопада повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook.

"Щойно закінчилося засідання виконкому. Ухвалили рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків", - написав він. 

Садовий додав, що тепер у Львові неможливо запровадити карантин вихідного дня, бо "в нас немає вихідних".

"Люди мають право на працю. Залишаю скан рішення Виконавчого комітету. У випадку, якщо завтра хтось буде намагатись заважати вам працювати, покажіть їм це рішення і звертайтесь на гарячу лінію за телефоном 1580. Наші юристи допомагатимуть захистити ваші права. Це нетипова ситуація. Я не пам'ятаю такого випадку, щоб уряд ухвалював рішення, не порадившись з підприємцями, яких просто викидають на вулицю без жодних засобів для існування", - додав міський голова Львова.

 

Щойно закінчилося засідання виконкому. Прийняли рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території Львова...

Опубліковано Андрій Садовий Пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий пояснив, чому відмовляється запроваджувати в місті карантин вихідного дня. Він наголосив, що заборона працювати ресторанам, торговим центрам і непродовольчим магазинам на вихідних, позбавить доходів десятки тисяч працівників та бізнесменів.

Напередодні локдауну: в Харкові та Сумах на протести вийшли працівники ресторанів

Напередодні локдауну: в Харкові та Сумах на протести вийшли працівники ресторанів

Повʼязані теми:

Наступна публікація