Смертей через коронавірус в Україні вже може бути п'ять - МОЗ чекає на результати аналізів

Смертей через коронавірус в Україні вже може бути п'ять - МОЗ чекає на результати аналізів

Фото: УНІАН

Ще одна жінка з підозрою на інфікування COVID-19 померла на Прикарпатті.

Смертей через ускладнення від нової коронавірусної хвороби в Україні вже може бути п'ять. Три із них уже офіційно підтвердило Міністерство охорони здоров'я. Ще в двох випадках чекають остаточних лабораторних результатів.

Напередодні на Прикарпатті померла 65-річна жінка, у якої підозрювали інфікування COVID-19. Сьогодні, 24 березня, там же, на Прикарпатті, померла 60-річна жінка. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Остаточні результати аналізів, чи були жінки заражені коронавірусом, очікують з лабораторії з Києва. Детальну інформацію Івано-Франківська облдержадміністрація має повідомити 25 березня під час щоденного брифінгу, пише "Галка". Поки що невідомо, звідки саме сьогоднішня померла і в якому медзакладі вона перебувала.

За останніми даними, в Україні вже сотня заражених коронавірусом людей. Смертей в офіційній статистиці - три. Ще один чоловік із Чернівців уже одужав.

В Україні зафіксовано 99 випадків зараження новою коронавірусною інфекцією

В Україні зафіксовано 99 випадків зараження новою коронавірусною інфекцією

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю.  Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордониРоботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено. Низка регіонів зачинила навчальні заклади та ввела низку жорстких обмежень - від закриття закладів громадського харчування до заборони виїзду та в'їзду до міста

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні. 

Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентром спалаху в Україні стала саме Чернівецька область, де хворобу діагностують найбільше. Через активне поширення хвороби деякі українські області запровадили режим надзвичайної ситуації. За актуальними новинами щодо поширення коронавірусу в Україні, кількості хворих та летальних випадків, а також засобами боротьби про COVID-19 стежте на сайті ТСН.ua.

 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація