У ЗСУ зростає кількість хворих на коронавірус

У ЗСУ зростає кількість хворих на коронавірус

Станом на 7 серпня в ЗСУ на COVID-19 хворіє 287 осіб.

У Збройних Силах України спостерігається зростання захворюваності на коронавірусну хворобу СOVID-19 за останній тиждень. Це пов’язано як із погіршенням епідемічної ситуації серед цивільного населення України, так із збільшенням кількості проведених тестувань.

Про це у п'ятницю, 7 серпня, повідомив головний державний санітарний лікар Міністерства оборони України, підполковник медичної служби Сергій Моргун, передає пресслужба відомства.

Найбільше хворих, за його словами, за минулу добу зареєстровано серед особового складу військових частин, які дислоковані у Львівській області (19) та Києві (10).

"За результатами епідеміологічних розслідувань встановлено, що найчастіше зараження військовослужбовців відбувається під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними) за межами військових частин", - повідомив Моргун.

Станом на 10:00 7 серпня в ЗСУ на COVID-19 хворіє 287 осіб. За минулу добу зареєстровано 29 нових випадків. Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

Згідно з даними, загалом за час пандемії одужало 668 військових. Померло - 5. На ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 554 особи. У 126 військовослужбовців ізоляція закінчується у найближчих три доби.

Нагадаємо, що в Україні 7 серпня кількість нових випадків COVID-19 зросла на 1 453. Це новий антирекорд від початку пандемії. Загалом в Україні виявили вже 78 261 випадок коронавірусу. Від початку пандемії померло 1 852 людини, за останню добу зафіксували 33 летальні випадки. Кількість одужалих сягнула вже 43 055 осіб (за добу - 531).

Коронавірус на флагмані вітчизняних ВМС: у члена екіпажу виявили COVID-19

Коронавірус на флагмані вітчизняних ВМС: у члена екіпажу виявили COVID-19

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація