У ЗСУ за добу виявлено 9 нових випадків коронавірусу, троє осіб перебувають у лікарнях

У ЗСУ за добу виявлено 9 нових випадків коронавірусу, троє осіб перебувають у лікарнях

Усього від початку пандемії інфікувалися вже 44 998 українців.

У Збройних силах України на COVID-19 хворіють 187 осіб, за минулу добу зафіксовано 9 нових випадків захворювання.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

"Станом на 10:00 1 липня в Збройних силах України хворіє 187 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 312 осіб, летальних випадків – 5", - йдеться у повідомленні.

За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання на COVID-19, з яких на лікуванні у закладах охорони здоров'я перебувають троє осіб: Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" – двоє військовослужбовців та Рівненський військовий госпіталь – один. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.

Крім того, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 6 осіб (Львівська область – троє військовослужбовців та один працівник ЗСУ, Вінницька – один військовослужбовець та Миколаївська – один працівник ЗСУ). Їхній стан також задовільний, із легким перебігом захворювання. Зазначається, що наразі на ізоляції та самоізоляції перебувають 539 військовослужбовців та працівників ЗСУ.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України. Станом на 10.00 01 липня в Збройних Силах України хворіє 187 осіб на...

Опубліковано Командування Медичних сил Збройних Сил України Середа, 1 липня 2020 р.

Нагадаємо, вранці 1 липня МОЗ повідомило, що за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 664 людей, 433 особи одужали, зафіксовано 14 летальних випадків. 

Хроніка коронавірусу: 37% українців вважають COVID-19 створеним навмисно

Хроніка коронавірусу: 37% українців вважають COVID-19 створеним навмисно

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація