У ЗСУ за добу виявлено 21 новий випадок коронавірусу

У ЗСУ за добу виявлено 21 новий випадок коронавірусу

Фото: Фотограф Максим Козменко

Станом на 27 червня в ЗСУ хворіє 166 осіб.

У Збройних Силах України за минулу добу виявили 21 новий випадок захворювання на коронавірус COVID-19. Загалом станом на 27 червня в ЗСУ хворіє 166 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Медичних сил ЗСУ.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 576 особа. У 178 військовослужбовців закінчується ізоляція найближчих три доби.

З них у закладах охорони здоров’я перебуває на лікуванні 13 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 8 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом", - зазначається у повідомленні.

Усього за час пандемії одужало 302 військовослужбовця, летальних випадків – 5.

Нагадаємо, що в Україні за останню добу кількість інфікованих новим коронавірусом COVID-19 зросла на 948 випадків. Загальна кількість інфікованих коронавірусом в Україні становить 42 065 осіб. За останню добу одужали 402 людини, померли - 24 особи.

Коронавірус забрав життя керівника львівського військового шпиталю

Коронавірус забрав життя керівника львівського військового шпиталю

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація