У Житомирській області фіксують позитивну динаміку, тоді як коронавірусом заразилися пів тисячі людей

У Житомирській області фіксують позитивну динаміку, тоді як коронавірусом заразилися пів тисячі людей

Фото: УНІАН

Впродовж доби від нової недуги одужали 14 пацієнтів.

У середу, 13 травня, у Житомирській області зафіксували лише три нові випадки COVID-19.

Лабораторний центр дослідив 201 новий зразок. Про це повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко у Facebook.

"Два дні поспіль позитивно зростає динаміка щодо одужалих", - наголосив посадовець, додавши, що впродовж доби від нової недуги вилікувалися 14 пацієнтів.

Від початку спалаху в Житомирській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 533 людини. Найбільше заражених у Житомирі (186 хворих), Коростені (99 хворих) та Бердичеві (92 хворих). 81 інфікований вже одужав. Минулого тижня в області зафіксували одинадцяту смерть від ускладнень COVID-19.

Нагадаємо, що у понеділок у Житомирі ще більше послабили карантин. Тепер їздити у тролейбусах та трамваях можуть містяни, які не мають спецперепусток для проїзду, але для них діють часові обмеження. Також відкрилися торгові центри. Окрім того, в місті готуються до відкриття дитсадків.

Раніше на Житомирщині стався скандал через тестування на COVID-19. Так, виконувача обов’язків керівника Житомирського лабораторного центру, який відмовився проводити тестування на коронавірус через перевантаження, звільнили.

Як повідомлялося, в Житомирській області від коронавірусу помер 18-річний хлопець. Наразі він є наймолодшою жертвою коронавірусної інфекції в Україні. 

✳ Станом на 22:30, за результатами лабораторного дослідження 201 проб, кількість хворих на COVID-19 зросла на 3 особи, 7...

Опубліковано Віталієм Бунечком Середа, 13 травня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація