У зараженого коронавірусом Макрона тримається висока температура і кашель

У зараженого коронавірусом Макрона тримається висока температура і кашель

Фото: Associated Press

В Еммануеля Макрона також спостерігається слабкість.

Президент Франції Еммануель Макрон, який заразився коронавірусом, почувається стабільно. У нього спостерігається кашель, ломота в тілі та втома. Французький очільник перебуває на карантині у резиденції у Версалі, звідки віддалено працює. 

Про це пише The Guardian.

"У нього все ще присутні симптоми захворювання COVID-19: втома, кашель, висока температура, ломота в тілі. Вони жодним чином не заважають йому виконувати свої функції", — повідомив офіційний представник уряду Франції.

Своєю чергою, сам президент Франції у відеозверненні запевнив, підтримує зв'язок з прем'єром і урядом, але все ж деякі справи довелося відкласти через хворобу. Макрон закликав громадян бути пильними, адже, за його словами, "вірус може торкнутися кожного". 

"Я продовжую працювати. Перебуваю в контакті з прем'єр-міністром, урядом і моїми співробітниками, очевидно, моя діяльність трохи сповільнилася через вірус, але я продовжую займатися першочерговими проблемами, епідемією, управлінням для нашої країни, або Brexit", — сказав Макрон.

Водночас, яке лікування отримує Макрон, не повідомляється.

Нагадаємо, п'ятеро європейських лідерів самоізолювалися після зустрічей із зараженим коронавірусом Макроном. Мова, зокрема, про прем'єрів Бельгії, Португалії, Іспанії та Люксембургу. На самокарантин також пішов президент Європейської ради Шарль Мішель.  

Кілька світових лідерів пішли на ізоляцію через COVID-19 в Еммануеля Макрона

Кілька світових лідерів пішли на ізоляцію через COVID-19 в Еммануеля Макрона

Повʼязані теми:

Наступна публікація