У Європі зростає захворюваність на коронавірус: країни повертаються до суворого карантину

У Європі зростає захворюваність на коронавірус: країни повертаються до суворого карантину

Фото: Associated Press

Крантин уже ввела понад половина країн Євросоюзу. 

Європа посилює карантинні заходи. Через різке зростання захворюваності на COVID0-19 до кінця місяця карантин уже ввела понад половина країн Євросоюзу. 

Про карантинні обмеження у країнах розповіли 2 листопада у ТСН.14:00.

Німеччина входить у локдаун, а це означає, що зачиняються спортзали і кінотеатри. Ресторани та кав’ярні зможуть працювати лише у режимі обслуговування замовлень на винесення. Готелі не зможуть приймати гостей, які приїхали із туристичною метою.

Окрім того, збиратися групами погад десять осіб у Німеччині тепер заборонено. Слід зауважити, що і це стосується тільки тих, хто проживає, приміром, у двох сусідніх будинках чи квартирах. Натомість із третього помешкання до компанії запрошувати вже не можна.

Днем раніше карантин запровадили й у Франції. Там із дому можна виходити лише до магазину чи аптеки, а до офісу, якщо є спеціальний дозвіл. За регулярне порушення локдаун можна загриміти й за ґрати. Освітні заклади продовжуватимуть працювати.

Європа посилює карантинні заходи, а гендиректор ВООЗ - на самоізоляції

Європа посилює карантинні заходи, а гендиректор ВООЗ - на самоізоляції

До карантинного режиму від четверга повернеться й Велика Британія. Лише за останню добу там зафіксували понад 23 тисячі нових випадків зараження. Виявляється, що ще у квітні на коронавірус перехворів принц Вільям. За джерелами місцевих змі, цю інформацію він вирішив приховати, аби не сіяти паніку. Заразився він незадовго по тому, як недугу виявили в його батька принца Чарльза та британського прем’єра Бориса Джонсона. Хворобу принц переніс важко, мав проблеми із диханням. Лікувався вдома під пильним оком королівських лікарів.

Тим часом у Словаччині почали усіх масово тестувати на коронавірус. Фаівці перевірили вже майже половину населення, а це понад 2,5 млн громадян. Вірус виявили у майже 26 тисяч людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація