У Вінницькій області спалах коронавірусу в школі: середні і старші класи перевели на дистанційне навчання

У Вінницькій області спалах коронавірусу в школі: середні і старші класи перевели на дистанційне навчання

Фото: УНІАН

Учнів молодших класів можуть залишити на стаціонарному навчанні.

У Павлівській загальноосвітній школі Вінницької області у чотирьох вчителів підтвердився коронавірус, ще семеро з високою температурою чекають на результати тестування на COVID-19. У зв'язку зі спалахом середні та старші класи перевели на дистанційне навчання.

Про це повідомляє сільський голова Павлівки Віктор Кособуцький, передає kalynivka.city. 

Від п'ятниці, 4 вересня, учні Павлівської школи не ходять на навчання через виявлення коронавірусу у щонайменше чотирьох вчителів. Двоє вчителів школи лікуються від Covid-19, ще у двох хворобу підтвердили впродовж останньої доби,

До 11 вересня старші та середні класи вчитимуться вдома, а долю молодших класів ще не вирішили. 

"З молодшими класами визначаємось. Учні цих класів не контактують з вчителями старшої школи. Ніхто з вчителів молодших класів не захворів. Якщо така ситуація збережеться, то молодші класи навчатимуться у звичайному режимі", - сказав сільский голова.

Нагадаємо:

  • У Миколаєві COVID-19 виявили серед персоналу та дітей чотирьох шкіл і двох дитячих садків. Кілька класів та груп відправили на самоізоляцію. 
  • У Запоріжжі дітей та вихователів дитсадка відправили на самоізоляцію через дитину, у якої виявили коронавірус. Вони проведуть 2 тижні вдома. 
  • Також COVID-19 виявили у Бердянську Запорізької області у одного школяра. В зв'язку з цим клас, який відвідує дитина, відправили на самоізоляцію. 

    Коронавірусна освіта: школи та дитсадки продовжують зачинятися на карантин

    Коронавірусна освіта: школи та дитсадки продовжують зачинятися на карантин

Повʼязані теми:

Наступна публікація