У Росії пацієнт з COVID-19 не дочекався апарату ШВЛ і вистрибнув з вікна лікарні

У Росії пацієнт з COVID-19 не дочекався апарату ШВЛ і вистрибнув з вікна лікарні

Скріншот відео

У загиблого залишилися дружина і троє дітей.

У російському місті Тула чоловік, якого госпіталізували з важкою формою COVID-19, викинувся з вікна клініки на сьомому поверсі.

Про це повідомили в середу, 25 серпня, в Telegram-каналі Mash.

У повідомленні уточнили, що щойно 9 місяців тому росіянин Олексій Тюрін став щасливим батьком третьої дитини. За спогадами родичів, він багато працював і був добрим сім’янином.

На початку серпня Олексій заразився коронавірусом, перебіг хвороби у нього був тяжким.

Як розповіла журналістам вдова, під час госпіталізації він просив медиків підключити його до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ), але вони вважали, що йому підключення до апарату ще не потрібне. За десять хвилин до того, як стрибнути з вікна сьомого поверху, Олексій зателефонував дружині, вибачився і сказав, що терпіти більше не може.

У МОЗ заявили, що лікування відбувалося за всіма правилами і адекватно захворювання. Слідчий комітет проводить перевірку.

Нагадаємо, у російському місті Владикавказі загинули 11 пацієнтів республіканської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, які перебували на апаратах ШВЛ (штучної вентиляції легень). Причиною їхньої смерті став тимчасовий збій у подаванні кисню через прорив труби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація