У Рівному медики кинули мертву жінку в під'їзді, бо боялися коронавірусу: з'явилось відео

У Рівному медики кинули мертву жінку в під'їзді, бо боялися коронавірусу: з'явилось відео

Скріншот з відео

Тіло покійної майже півдня пролежало у під'їзді будинку.

В Рівному тіло померлої жінки пролежало п'ять годин в під'їзді житлового будинку на вулиці Соборній, через те, що жодна зі служби не взялася доправити померлу в морг. У 71-річної пенсіонерки була підозра на коронавірус і тому жодна служба не ризикнула транспортувати її тіло в морг.

Про це повідомив син покійної на гарячу лінію телеканалу Рівне 1.

"Олег розповів, що його матері стало погано. Рідні викликали швидку допомогу, але, на жаль, медики прибули надто пізно і врятувати вже не змогли пенсіонерку. Вона померла під час транспортування в машину швидкої допомоги. Лікарі винесли її тіло з машини та просто залишили біля сходів у під'їзді, де вона пролежала п'ять годин", - йдеться в повідомленні.

Зрештою родичі самі занесли тіло покійної жінки у квартиру. Син пенсіонерки на цей момент спілкується з адвокатами, щоб знайти та покарати винних.

Є припущення, що жінка померла від інсульту. Сімейний лікар написав у висновку про підозру на коронавірус, хоча син каже, що жодних ознак у неї було. Через сумнівний діагноз всі служби відмовлялися доставити тіло жінки в морг.

Заступник головного лікаря Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Ушкевич в коментарі телеканалу зазначив, що швидка не здійснює транспортування трупів, бо це не є їхньою юрисдикцією.

Нагадаємо, у Миколаєві померла медсестра міської лікарні. У жінки був діагностований COVID-19, утім вона хворою ходила на роботу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація