У Рівненській області зафіксували понад вісім десятків нових випадків коронавірусу, три з яких - летальні

У Рівненській області зафіксували понад вісім десятків нових випадків коронавірусу, три з яких - летальні

Фото: Роман Балук

Кількість інфікованих зросла до 3 364 осіб.

Увечері четверга, 25 червня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 84 людей.

Серед інфікованих пацієнти від 11 до 79 років, повідомив очільник Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

У четвер хвороба забрала життя трьох пацієнтів. "Через ускладнення, викликані коронавірусом, уже 67 випадків летальних. Померли ще троє хворих із Березнівського (місто Березне), Гощанського (селище Гоща) та Володимирецького (село Більська Воля) районів", - розповів посадовець. 

Тим часом впродовж доби від нової недуги на Рівненщині вилікувалися ще 53 людини. 

Загалом від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 3 364 особи. Зокрема, 67 інфікованих померли від ускладнень COVID-19, тоді як ще 1 676 пацієнтів вже одужали. 

Як повідомлялося, на Рівненській АЕС зареєстровано 24 випадки захворювання на COVID-19. Один випадок летальний, а чотири працівники одужали. 

Раніше ТСН розповідала про те, як працює Сарненська центральна районна лікарня, що у Рівненській області. Там впродовж останніх трьох місяців лікують хворих на COVID-19. За цей час на очах лікарів, попри всі спроби медиків здійснити диво, у муках перестали дихати 22 пацієнти.

Станом на вечір 25 червня на Рівненщині підтверджено 84 нових випадки захворювання на COVID-19. Це: 25 мешканців з...

Опубліковано Віталій Коваль Четвер, 25 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація