У Рівненській області новим коронавірусом заразилися ще майже сім десятків людей від 3 до 83 років

У Рівненській області новим коронавірусом заразилися ще майже сім десятків людей від 3 до 83 років

Фото: Фотограф Максим Козменко

В області зафіксували ще один летальний випадок, пов'язаний із новою недугою.

Увечері середи, 5 серпня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 69 людей.

Пацієнтам від 3 до 83 років, повідомив очільник Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

За його словами, в області зафіксували ще один летальний випадок, пов'язаний із новою недугою: померла 55-річна жителька села Городище Березнівського району.

Водночас, впродовж доби від нової недуги на Рівненщині вилікувалися ще 76 пацієнтів.

Тим часом лабораторний центр опрацював 825 ПЛР-досліджень (методом полімеразної ланцюгової реакції) та 1 146 ІФА-досліджень (методом імуноферментного аналізу).

Від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 6 538 осіб. Зокрема, 101 інфікований помер від ускладнень захворювання, тоді як ще 5 122 пацієнти вже одужали. 

Нагадаємо, що серед інфікованих 8 відсотків - пацієнти від 0 до 17 років, 11 відсотків - від 18 до 29 років, 35 відсотків - від 30 до 49 років, 38 відсотків - від 50 до 69 років, та ще 8 відсотків - хворі від 70 років.

Минулого тижня Рівненська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій посилила карантин у Костопільському районі. 

Нагадаємо, що лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський, який підхопив COVID-19, зумів успішно здолати хворобу та поділився з ТСН.ua своєю історією одужання. Зокрема, медик розповів, чому не ізолювався від сім'ї, чи можливе повторне зараження та чи варто послаблювати карантин у країні. Більше про це читайте за посиланням.

Черговий антирекорд: в Україні за добу - 1271 випадок захворювання коронавірусом

Черговий антирекорд: в Україні за добу - 1271 випадок захворювання коронавірусом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація