У Рівненській області новим коронавірусом заразилися понад пів тисячі дітей

У Рівненській області новим коронавірусом заразилися понад пів тисячі дітей

Фото: Фотограф Максим Козменко

Також серед інфікованих понад шість сотень медпрацівників.

Увечері четверга, 13 серпня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 74 людей.

Пацієнтам від 12 до 79 років, повідомив очільник Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

"В роботі лабораторій області залишається 436 зразків. За добу зроблено 573 ПЛР (методом полімеразної ланцюгової реакції - ред.) та 1 414 ІФА (методом імуноферментного аналізу - ред.) тестів", - додав посадовець.

Від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 7 326 осіб. "З них 675 медичних працівники і 591 дитина", - зазначив голова ОДА.

Водночас 106 інфікованих померли від ускладнень захворювання, тоді як ще 5 512 пацієнтів вже одужали. 

Як повідомлялося, в місті Дубно у Рівненській області на підприємстві "Дубномолоко" виявили коронавірус у 32 працівників. Попри спалах підприємство працює у звичному режимі. 

Минулого тижня Рівненська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій посилила карантин у Костопільському районі. 

Нагадаємо, що лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський, який підхопив COVID-19, зумів успішно здолати хворобу та поділився з ТСН.ua своєю історією одужання. Зокрема, медик розповів, чому не ізолювався від сім'ї, чи можливе повторне зараження та чи варто послаблювати карантин у країні. Більше про це читайте за посиланням.

Коронавірус в Україні: як готові виконувати вимоги МОЗ у регіонах, де не можна послаблювати карантин

Коронавірус в Україні: як готові виконувати вимоги МОЗ у регіонах, де не можна послаблювати карантин

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація