У Рівненській області коронавірусом заразилися ще пів сотні осіб, тоді як недуга забрала чергове життя

У Рівненській області коронавірусом заразилися ще пів сотні осіб, тоді як недуга забрала чергове життя

Фото: Фотограф Максим Козменко

Кількість випадків інфікування на Рівненщині наближається до 2,5 тис.

Увечері неділі, 14 червня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 56 людей.

Серед інфікованих пацієнти від 4 до 73 років, повідомив очільник Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

Окрім того, впродовж доби на Рівненщині зафіксували чергову смерть від ускладнень захворювання. "Померла 73-річна жителька с. Вітковичі Березнівського району", - зазначив посадовець.

Водночас вилікувалися від нової недуги ще 29 пацієнтів. 

Загалом від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 2 448 осіб. Зокрема, 47 інфікованих померли від ускладнень COVID-19, тоді як ще 1 303 пацієнти вже одужали.

Як повідомлялося, Рівненська область не готова перейти на наступний етап послаблення карантину через невідповідність показнику інцидентності.

Раніше у місті Березне, що на Рівненщині, через спалах коронавірусу призупинили роботу сірникової фабрики.

Нагадаємо, що використані пробірки для тестування нового коронавірусу знайшли серед 20 тонн побутового сміття біля селища Демидівка Рівненської області. Непотріб нібито привезли невідомі з іншої області. 

Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує❗ ✅ Станом на вечір неділі 14 червня на...

Опубліковано Віталій Коваль Неділя, 14 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація