У Рівненській області коронавірусом заразилася майже сотня осіб, тоді як недуга забрала ще три життя

У Рівненській області коронавірусом заразилася майже сотня осіб, тоді як недуга забрала ще три життя

Фото: УНІАН

Тим часом у Рівному заговорили про вихід з "червоної" зони карантину.

Увечері вівторка, 25 серпня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 51 людини. Загалом добова кількість хворих склала 93.

Новим пацієнтам від 1 до 75 років, повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

Зазначається, що в області зафіксували ще три летальні випадки серед пацієнтів із підтвердженим коронавірусом: померли двоє мешканців міста Дубно 73 та 86 років, а також 85-річний пацієнт із Вараша.

Водночас ще 33 пацієнти вилікувалися від COVID-19.

Від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 8 737 осіб. З них 122 інфіковані померли від ускладнень захворювання, тоді як ще 6 103 пацієнти вже одужали. 

За словами очільника ОДА, вже у четвер Рівненський район може вийти з "червоної" зони карантину, оскільки в регіоні покращується епідситуація. 

"Дякую мешканцям, підприємцям, перевізникам за суворе дотримання карантинних заходів. Завдяки вашій свідомій позиції захворюваність на COVID-19 знизилася", - написав Віталій Коваль.

Нагадаємо, що від понеділка, 24 серпня, міста Дубно та Острог разом із Костопільським, Радивилівським та Рівненським районами потрапили до "червоної зони" карантину. Водночас у Вараші та Гощанському, Дубенському, Зарічневському  Здолбунівському, Острозькому районах встановили "помаранчевий" рівень. 

Раніше у Рівному тіло жінки п'ять годин пролежало в під'їзді житлового будинку, оскільки жодна зі служб не взялася доправити померлу в морг через страх перед COVID-19. 

Коронавірус в Україні: за останню добу зафіксували 1658 інфікованих

Коронавірус в Україні: за останню добу зафіксували 1658 інфікованих

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація