У Рівненській області коронавірусом заразилися ще понад пів сотні людей від 3 до 83 років

У Рівненській області коронавірусом заразилися ще понад пів сотні людей від 3 до 83 років

На этом фото, сделанном в понедельник, 4 мая 2020 года, глава отделения интенсивной терапии Константин Дроник в специальном защитном костюме помогает пациенту с кислородной маской в Черновицкой областной больнице / Фото: Associated Press

Водночас вилікувалися від нової недуги ще 42 пацієнти. 

Увечері п'ятниці, 12 червня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 55 людей.

Серед інфікованих пацієнти від 3 до 83 років, повідомив очільник Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

Водночас вилікувалися від нової недуги ще 42 пацієнти. 

Загалом від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 2 297 осіб. Зокрема, 46 інфікованих померли від ускладнень COVID-19, тоді як ще 1 254 пацієнти вже одужали.

Раніше у місті Березне, що на Рівненщині, через спалах коронавірусу призупинили роботу сірникової фабрики.

Нагадаємо, що використані пробірки для тестування нового коронавірусу знайшли серед 20 тонн побутового сміття біля селища Демидівка Рівненської області. Непотріб нібито привезли невідомі з іншої області. 

Як повідомлялося, Рівненська область не готова до пом'якшення карантинних заходів через перевищення показника "інцидентність": кількість нових випадків коронавірусу впродовж семи днів становить понад 12 на 100 тисяч населення.

Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує❗️ Станом на вечір 12 червня на...

Опубліковано Віталій Коваль Пʼятниця, 12 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація