У Рівненській області кількість випадків зараження коронавірусом перевищила дев'ять тисяч

У Рівненській області кількість випадків зараження коронавірусом перевищила дев'ять тисяч

Фото: УНІАН

Водночас від COVID-19 на Рівненщині вилікувалися ще понад півтори сотні пацієнтів.

Увечері п'ятниці, 28 серпня, у Рівненській області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 67 людей. Загалом добова кількість хворих склала 98.

Новим пацієнтам від 5 місяців до 70 років, повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці у Facebook. 

Водночас ще 179 інфікованих вилікувалися від COVID-19.

Від початку спалаху в Рівненській області нову коронавірусну інфекцію підхопили 9 019 осіб. З них 127 інфікованих померли від ускладнень захворювання, тоді як ще 6 448 пацієнтів вже одужали. 

За даними Коваля, від п'ятниці на Рівненщині, за рішенням обласної комісії ТЕБ та НС, відновилися партнерські пологи

"До нас неодноразово з цього питання зверталися молоді родини під час всього карантину. Головні лікарі обласного перинатального центру та пологового будинку Рівного також просили відновити такі пологи", - пояснив очільник ОДА.

Як повідомлялося, у Здолбунові розгорнуть додаткову лікарню для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу COVID-19. 

Нагадаємо, що від понеділка, 24 серпня, міста Дубно та Острог разом із Костопільським, Радивилівським та Рівненським районами потрапили до "червоної зони" карантину. Водночас у Вараші та Гощанському, Дубенському, Зарічневському  Здолбунівському, Острозькому районах встановили "помаранчевий" рівень. 

Раніше у Рівному тіло жінки п'ять годин пролежало в під'їзді житлового будинку, оскільки жодна зі служб не взялася доправити померлу в морг через страх перед COVID-19. 

За добу зафіксували найбільшу кількість нових хворих на коронавірус за увесь період пандемії

За добу зафіксували найбільшу кількість нових хворих на коронавірус за увесь період пандемії

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація