У Південній Кореї заявили про рекордну від початку пандемії смертність від коронавірусу

У Південній Кореї заявили про рекордну від початку пандемії смертність від коронавірусу

Фото: Associated Press

Від початку пандемії у Південній Кореї SARS-CoV-2 "підхопили" понад 50 тисяч людей.

У Південній Кореї від ускладнень COVID-19 померли 24 пацієнти. Це найвищий добовий приріст пов'язаних із коронавірусом летальних випадків від початку пандемії в країні. 

Про це у понеділок, 21 грудня, повідомляє The Guardian.

Окрім того, минулої доби позитивні результати тестів на коронавірус отримали 926 громадян. Більшість нових заражень зафіксували в Сеулі. 

Нагадаємо, що представники органів охорони здоров’я б'ють на сполох щодо ймовірного дефіциту лікарняних ліжок та реанімаційних відділень.

Нині влада розглядає можливість посилення карантинних обмежень до максимального рівня. Йдеться про заборону на зібрання у колі з понад десятьох осіб, закриття десятків тисяч підприємств не першої необхідності, а також вимога дистанційного режиму роботи. Уряд відмовлявся від запровадження локдауну впродовж кількох останніх тижнів, пояснюючи це економічними проблемами.

Від початку пандемії у Південній Кореї SARS-CoV-2 "підхопила" 50 591 людина. З них 698 пацієнтів померли від ускладнень COVID-19, тоді як 35 155 — вилікувалися.

Зазначимо, що влітку впродовж тривалого періоду денний показник хворих в країні не перевищував навіть 50. 

Водночас у лютому Південна Корея була однією з найбільш уражених новим коронавірусом країн. Вважають, що уповільнити поширення інфекції допомогло масове тестування, суворі карантинні заходи, а також обмеження на в'їзд іноземців. 

Як повідомлялося, щонайменше в шести країнах на трьох континентах, а саме у Європі, Австралії та Африці, виявили новий штам коронавірусу.

У Білому домі провели щеплення від коронавірусу – процес знімали на телекамери

У Білому домі провели щеплення від коронавірусу – процес знімали на телекамери

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація