У Південній Кореї зафіксували найбільший щоденний приріст нових випадків коронавірусу за три тижні

У Південній Кореї зафіксували найбільший щоденний приріст нових випадків коронавірусу за три тижні

Фото: Associated Press

Кількість випадків інфікування в країні зросла до 12 373.

У суботу, 20 червня, у Південній Кореї наявність коронавірусної інфекції COVID-19 підтвердили в іще 67 людей. 

Це найвищий добовий приріст нових випадків зараження за три тижні, повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що 36 пацієнтів заразилися всередині країни, тоді як ще 31 інфікований нещодавно прибув з-за кордону. Попередній "антирекорд" в країні зафіксували 28 травня, коли на нову недугу захворіли 79 осіб. 

Більшість хворих нині фіксують у південнокорейській столиці Сеулі. Нагадаємо, що минулого місяця там зафіксували спалах COVID-19 серед відвідувачів нічних клубів.

Загалом від початку спалаху на нову коронавірусну інфекцію у Південній Кореї захворіли 12 373 людини. 280 пацієнтів померли від ускладнень COVID-19, тоді як понад десять тисяч осіб одужали та виписалися з медзакладів.

Перший спалах почався у місті Тегу, де підтвердили близько 8 тисяч випадків коронавірусу. Влада стверджує, що “суперпоширювачем” інфекції територією країни стала членкиня "Церкви Ісуса Шінчонджі". Що про це відомо - читайте у матеріалі ТСН.ua.

У лютому Південна Корея була однією з найбільш уражених новим коронавірусом країн. Уповільнити поширення інфекції допомогло масове тестування, суворі карантинні заходи, а також обмеження на в'їзд іноземців. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація