Смертельна ДТП на Закарпатті: у однієї з пасажирок-продавчинь виявили коронавірус

Жінка перебуває в реанімації в ізоляційному блоці.

В однієї з пасажирок маршрутки, яка потрапила 25 червня в ДТП на трасі між Ужгородом та Мукачевом, експрес- тест виявив коронавірус. Про це ТСН.ua розповів головний лікар Центральної міської лікарні Ужгорода Іван Кухар.

"Експрес-тест показав позитивний результат. Але це ще не означає, що пацієнтка точно інфікована коронавірусом. Ми робитимемо ПЛР-тест і за кілька днів дізнаємось точний результат", – розповів нам лікар.

Також він зазначив, що жінка перебуває в реанімаційному відділенні в ізоляції. Стан її діагностують як середньої важкості, адже внаслідок ДТП вона отримала сильні травми, зокрема і грудної клітини. У неї сильний забій легень,тому, як наголосив медик, це могло вплинути на результат експрес-тесту.

"Наразі невідомо, чи результат виявився позитивний від наявності у пацієнтки коронавірусної інфекції, чи це спричинено травмою. Як показує практика, не завжди експрес-тести дають правдивий результат", – додав медик.

У лікарні зараз також перебувають ще дві жінки, які постраждали в цій аварії. В обох експрес-тести показали негативний результат. Одна жінка наразі в травматологічному відділені, друга – у хірургічному. У них сильні забої по тілу та переломи.

Зазначимо, що сьогодні у деяких ЗМІ з’явилась інформація про те, що нібито у всіх трьох потерпілих жінок діагностували коронавірус. Утім, як розповів ТСН.ua головний лікар ЦМКЛ Іван Кухар, – ця інформація недостовірна.

Нагадаємо, в маршрутці, яка везла 6 пасажирів, луснуло колесо, внаслідок чого авто перекинулось на дах. В результаті аварії одна жінка померла, 5 пасажирів і водія госпіталізували. Варто зауважити, що пасажирами були жінки, які торгували продуктами на ринку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація