У Миколаєві померла медсестра міськлікарні з COVID-19: хворою ходила на роботу

У Миколаєві померла медсестра міськлікарні з COVID-19: хворою ходила на роботу

Фото: УНІАН

Усі співробітників 4-ї лікарні, які безпосередньо контактували з хворою, відправлені на обсервацію.

Сьогодні, 28 липня, у Миколаєві померла медсестра міської лікарні. У жінки був діагностований COVID-19.

Про це повідомляє місцеве видання "Новини-N".

За інформацією видання, жінка працювала медичною сестрою у міській лікарні №4. "Перші ознаки захворювання у неї з'явилися ще 17 липня. Однак жінка не стала нікому повідомляти про них, а лише почала вживати жарознижуючі препарати, щоб збити температуру. Водночас медсестра продовжувала ходити на роботу в лікарню. І тільки 21 липня, коли хвора почувалася вже зовсім зле, вона звернулася за медичною допомогою", - пише видання.

Жінка була госпіталізована до Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань. Проведені дослідження підтвердили наявність у неї коронавірусу. Також повідомляється, що вже на момент надходження до лікарні стан пацієнтки розцінювався як важкий. Жінка мала супутнє захворювання - цукровий діабет. 

Усі співробітників 4-ї міської лікарні, які безпосередньо контактували з хворою, відправлені на обсервацію, у них взяли аналізи на коронавірус.

Нагадаємо, у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені Миколи Пирогова зафіксували спалах коронавірусу COVID-19. Там захворіли 11 медичних працівників і 14 пацієнтів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація