У Львівській області за добу коронавірусом інфікувалися 85 людей, дві жінки померли у лікарні

У Львівській області за добу коронавірусом інфікувалися 85 людей, дві жінки померли у лікарні

Фото: Роман Балук

Загалом у регіоні жертвами COVID-19 вже стали 62 особи.

У Львівській області за добу зафіксували 85 нових випадків коронавірусу та ще повідомили про дві смерті жінок, у яких посмертно підтвердилася наявність COVID-19.

Про це 4 червня повідомив офіційний телеграм-канал "Львів VS коронавірус".

"Станом на 08.00 год 4 червня: у Львові та на Львівщині 1915 підтверджених випадків інфікування коронавірусом: 62 - летальні, 490 - одужало. За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 516 ПЛР-тестів, з яких 85 - позитивні (з них 43 - це мешканці Львова)", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у госпіталі імені Юрія Липи померло дві жінки, які були інфіковані коронавірусом та мали супутні захворювання.

"Сумні новини: на Львівщині від часу карантину вже 62 летальні випадки інфікованих коронавірусом. Серед нових випадків – дві смерті 1 червня у госпіталі імені Юрія Липи: пацієнтка 1947 року народження, мешканка с. Дубляни Жовківського району, та мешканка с. Бірки Яворівського району, 1965 року народження. Підтверджений результат інфікування коронавірусом отримали 2 червня. Серед супутніх захворювань – ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, цукровий діабет. Львівська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким", - пише телеграм-канал.

Нагадаємо, МОЗ повідомило, що в Україні 4 червня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 25 411. Кількість випадків COVID-19 за останню добу зросла на рекордні 588 осіб - це на 9 випадків більше попереднього рекорду, який фіксували 23 квітня. 

У Львівській області різко збільшилася кількість інфікованих коронавірусом

У Львівській області різко збільшилася кількість інфікованих коронавірусом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація