У Львівській області третій день поспіль рекордні темпи поширення коронавірусу: Садовий екстрено збирає штаб

У Львівській області третій день поспіль рекордні темпи поширення коронавірусу: Садовий екстрено збирає штаб

Фото: УНІАН

За останню добу там виявили 65 нових випадків зараження.

У Львівський області третій день поспіль фіксується рекордне збільшення випадків зараження коронавірусом.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"+65 інфікованих коронавірусом на Львівщині за останню добу (з 315 досліджень). Це найбільший результат на сьогодні по Україні", - повідомив він.

За його словами, через такі показники буде екстрено зібрано штаб швидкого реагування. Про подальші дії він обіцяв повідомити після засідання штабу.

Нагадаємо, від 11 березня на всій території України запроваджений карантин задля протидії новому коронавірусу. Обмежено проведення масових заходів, закриті кордони, роботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями також обмежено, заклади громадського харчування не працюють.

Наразі карантин подовжено до 22 травня. Однак вже від 11 травня має відбутися низка послаблень: йдеться про відкриття парків, перукарень, літніх майданчиків, кафе тощо.

3 березня в Україні зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентрами спалаху в Україні стали Чернівецька область та місто Київ, де хворобу діагностують найбільше. За актуальними новинами щодо поширення коронавірусу в Україні, кількості хворих та летальних випадків, а також засобами боротьби про COVID-19 стежте на сайті ТСН.ua.

Приєднуйтеся до ТСН.ua у Telegram!

Українців, які одужали від коронавірусу, закликають допомогти у створенні ліків від COVID-19

Українців, які одужали від коронавірусу, закликають допомогти у створенні ліків від COVID-19

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація