У Львівській області другий день поспіль фіксують рекордну кількість нових заражених коронавірусом

У Львівській області другий день поспіль фіксують рекордну кількість нових заражених коронавірусом

Фото: УНІАН

За останню добу там виявили 42 випадки.

У Львівській області вже другий день поспіль виявляють рекордну кількість нових випадків зараження коронавірусом.

Про це у своєму Twitter повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"+42 підтверджені діагнози COVID-19 за добу на Львівщині. Це більше ніж було вчора. Не можемо робити об’єктивних висновків з 2 днів, але динаміка збільшується і ми за цим уважно слідкуємо", - написав він.

За добу до цього на Львівщині зафіксували 39 нових хворих, що також було рекордом. Таким чином уже другий день кількість нових заражених зростає.

Нагадаємо, від 11 березня на всій території України запроваджений карантин задля протидії новому коронавірусу. Обмежено проведення масових заходів, закриті кордони, роботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями також обмежено, заклади громадського харчування не працюють.

Наразі карантин подовжено до 22 травня. Однак вже від 11 травня має відбутися низка послаблень: йдеться про відкриття парків, перукарень, літніх майданчиків, кафе тощо.

3 березня в Україні зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентрами спалаху в Україні стали Чернівецька область та місто Київ, де хворобу діагностують найбільше. За актуальними новинами щодо поширення коронавірусу в Україні, кількості хворих та летальних випадків, а також засобами боротьби про COVID-19 стежте на сайті ТСН.ua.

Приєднуйтеся до ТСН.ua у Telegram!

Кількість інфікованих коронавірусом в Україні перескочила 13 тисяч

Кількість інфікованих коронавірусом в Україні перескочила 13 тисяч

Повʼязані теми:

Наступна публікація